• Carpe_Noctem_2017_11_klein.jpg

Diverse evenementenkerst 2019 3 250x

The New Voices brengt haar liederen graag ten gehore tijdens de tweejaarlijkse shows, korenfestivals en op verenigingsdagen.
Zoek je een muzikale omlijsting op jouw eigen evenement, bedrijfsfeest, kerstviering of bruiloft? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. 

The New Voices staat voor maatwerk, kwaliteit, variatie, spetterende livemuziek en entertainment staan hierbij voorop. 

Heb je interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen je graag.
 

Pakjesavond met de Sint aan huis

Sinterklaas brengt ieder jaar een bezoek aan veel gezinnen en bedrijven in Zevenaar en omgeving. The New Voices staat de Sint graag bij in het bezoeken van de vele wachtende kinderen. Onze ervaren hulp-Sint en zijn Pieten staan klaar om van jouw sinterklaasfeest thuis of op jouw bedrijf een onvergetelijke dag te maken.

Voor meer informatie kun je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier invullen.

 

 

The New Voices, zingt ook met kerst en tijdens nieuwjaarsreceptieskerstoptreden van The New Voices in de Jumbo december 2018

Elk jaar gaat het theaterkoor weer op pad met een gezellig kerstrepertoire. De zangers en zangeressen komen graag in feestelijke kleding met passie de kerstsfeer overbrengen op het publiek. Als entree-act zingt het theaterkoor vol overgave van jouw gasten bij het ontvangst toe, binnen of buiten bij een gezellige vuurkorf.

Ook staan we garant voor live publiek entertainment tijdens een kerstmarkt, winkelavond of ander groot kerstevenement.
Het brede repertoire varieert van sfeervolle Christmas Carols zoals "Let it snow", verrassende nummers als "Jazz Gloria" tot Nederlandstalige kerstnummers. 

Behalve kerstoptredens verzorgt The New Voices ook muzikale ondersteuning van nieuwjaarsrecepties. Hiervoor wordt in overleg het repertoire samengesteld.

Klik hier om een kerstoptreden te boeken!